Kockamorzsa

Ninjago 2022

Leírások érkeztek a nyári készletekhez

71775: Nya Samurai X Mech

Ár: $120
Elemszám: 1.007 db.

A készletben egy azúrkék robotot építhetünk majd fel, mellkasán egy nagy, piros X díszeleg majd, illetve kettő arany színű kardot is illeszthetünk majd a kezeibe. A szett továbbá tartalmaz még egy kicsi kristály sárkányt is.

Minigurák: Nya, Jay, Pythor (vörös páncélban), 2 Kristály Szamuráj, 2 Névtelen figura?

71774: Lloyd Golden Dragon

Ár: $140
Elemszám: 989 db.

A sárkány az ultra sárkány aranyozott verziója lesz, tehát ennek is négy feje lesz, csupán arany színben pompázik majd és nem fehérben. egyedül a has részén lesz fellelhető egy kis fehér szín.

Minifigurák: LIoyd ( arany sárkány páncélban, szárnyakkal), Cole, Kai, Jay, Zane és 4 Gonosz

71772: The Crystal King

Ár: $70
Elemszám: 723 db.

Olyan lesz mint egy kentaur, a páncélja többnyire lila és arany színű elemekből tevődik össze. Fegyverként egy hosszú lándzsát használ majd, amelynek hegye kristály elemből áll.

Minifigurák: Harumi, LIoyd, 2 Kristály Szamuráj

71770: Zane’s Golden Dragon Jet

Ár: $30
Elemszám: 258 db.

Zane aranysárkány gépe, a kígyók évéből származó, Jay mennydörgő gépének a sziluettjére hajaz. A Jet mindkét oldalából, egy-egy nagy penge emelkedik ki és a jet csúcsa is máshogy néz ki. A pilótafülke ablaka átlátszó kék színű.

Minifigurák: Zane, Cole (arany páncélban, szárnyakkal), Koponya és Csontok Varázslója (fekete ruhában, rózsaszín kristálypáncéllal)

71771: The Temple of the Crystal King

Ár: $80
Elemszám: 703 db.

A Kristálykirály temploma négy részből áll majd. A legkisebb rész, három kis lebegő kő elemből áll. A második rész, két csigalépcsőből áll, amelyek egy kis oltárnál végződnek. A harmadik rész az előzőekhez képest nagyobb, itt egy hosszabb lépcsősor is van, amely egy sziklán lévő oltárhoz vezet. A templom negyedik része a legnagyobb és egyben a legérdekesebb, kicsit nehéz elképzelni. Szóval egy sziklából, három nagy kristály emelkedik ki, lesz még ezen a részen egy börtön is, amely a szikla oldalán lóg majd.

Minifigurák: Kai, Cole, Zane, 2 Gonosz és egy névtelen figura

71768 Jay’s Gold Dragon Motorbike

Ár: $20
Elemszám: 137 db.

Ez a készlet lesz a legkisebb a nyári Ninjago szériában. A motorkerékpár főleg arany színből áll, csak néhány kék elemet tartalmaz. A motor szárnyai hasonlóak az EVO készletek szárnyaihoz.

Minifigurák: Jay, Kristály Szamuráj

71773: Kai’s Golden Dragon Rider

Ár: $90
Elemszám: 624 db.

A hírek szerint ez a szett. Batman Nightcrawler jármúvére hajaz. Két hosszú kar tartja az elülső kerekeket, még a hátsó, szélesebb kerekek közelebb vannak a jármű közepéhez. Számos arany elem díszíti a járművet.

Minifigurák: Zane, Kai és 4 Kristály Szamuráj

Megosztom a Facebookon:

LEGO® FAIR PLAY IRÁNYELVEK

A LEGO® a LEGO Group védjegye, amely nem szponzorálja, nem engedélyezi és nem támogatja ezt a weboldalt. Bővebben: Fair Play Policy

Kapcsolat

info@kockamorzsa.hu

YouTube

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!