kedd, szeptember 28
Home>>Hírek>>Marvel készlet infók, Shang-Chi/Örökkévalók
HírekMarvel Super HeroesPletyka

Marvel készlet infók, Shang-Chi/Örökkévalók

Végre felemelkednek idén a Marvel készletek?

A szuperhősök idén sem mennek pihenőre, bár a koronavírus átírta az MCU filmek bemutatását is, a készletek ennek ellenére nem maradnak el ebben az évben. Sőt! Gyakorlatilag több Marvel szettet is kapunk mint azt hinnénk, hiszen ha minden igaz, akkor folytatódik az Avengers videojáték készleteinek sorozata is, illetve kapunk egy, a filmes univerzumhoz kapcsolódó D2C Marvel szettet is, ami $200 környékén mozog majd. Az már csak hab a tortán, hogy hamarosan bemutatják a Pókember és Venom építhető sisakokat, de az év második felében jöhet az első Marvel Minifigura sorozat és adventi kalendárium is.

A negyedik fázis

A negyedik fázis a WandaVízió sorozattal kezdetét vette. A sorozatnak a vártnál nagyobb sikere van. Mi is minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy zseniális lett. Ami pedig még ennél is zseniálisabb az-az, hogy minden egyes Marvel Disney+ sorozathoz kapunk idén készleteket, A filmekről nem is beszélve. Decemberben bemutatják a Pókember harmadik részét, amelyhez a pletykák szerint 3 készletet kapunk. Ennyire viszont ne szaladjunk előre, hiszen májusban a Shang-Chi, novemberben pedig az Örökkévalók szetteket zsebelhetjük be. Előbbiből kettő darabot, utóbbiból pedig négyet. Lássuk ezeknek a leírásait!

76176: Shang-Chi
Ár: $30
Elemszám: ?
Minifigurák: ?

76177: Battle an the Ancient Village
Ár: $40
Elemszám: ?
Minifigurák: Shang-Chi, Xialing, Wenwu, Morris, Death Dealer
Tartalom: Fehér és piros színű, építhető sárkány

76145: Eternals Aerial Assault
Ár: $10
Elemszám: 133 db.
Minifigurák: Ikaris, Spirte Tartalom: Felépíthetünk benne egy, főleg a Marvel képregényekből Deviáns szörnyet.

76154: Deviant Ambush
Ár: $25 Elemszám: 197 db.
Minifigurák: Thena, Makkari, Gilgamesh
Tartalom: Ismét egy Deviáns szörnyet rakhatunk össze.

76155: In Arishem’s Shadow
Ár: $60
Elemszám: 693 db.
Minifigurák: Ikaris, Sersi, Ajak, Kingo
Tartalom: A készletben felépíthetünk egy piros Celestial űrbéli lényt, amelynek a mellkasa világítani is tud majd. Képregényt olvasók előnyben.

76156: Rise of the Domo
Ár: $90
Elemszám: 1.040 db.
Minifigurák: Ikaris, Sersi, Thena, Makkari, Druig, Phastos
Tartalom: A legnagyobb Örökkévalók készletben felépíthetjük a Domo űrhajót, az Örökkévalók járművét, illetve plusz kettő Deviáns szörnyet is kapunk mellé.

Ez egyelőre minden amit a negyedik fázis, sorozatos és filmes készleteiről tudunk. Bővebb információkkal reméljük hamarosan szolgálhatunk majd, egy biztos, az idei év Marvel fronton sokkal erősebb lesz, mint az utóbbi két esztendő.