Az űrkikötő

A LEGO ma délután felfedte legújabb Star Wars készletét, ami nem más, mint az Új Remény című filmben fontos szerepet játszó Mos Eisley űrkikötő. A szett tele van egyedi és már ismerős figurákkal is, szám szerint 21 db. minifigurát tartalmaz. A készlet szeptember 16-án fog megjelenni a VIP tagok ekkor már megvásárolhatják, a hivatalos megjelenésig október 1-ig kell várnunk. A 3.187 db-os alkotás 120.000 Ft-ba fog kerülni.

Hivatalos képek és ikonikus jelenetek tömkelege

A szett tele van filmes jelenetekkel, ilyen például Obi-Wan és kompániájának ellenőrzése, Greedo és Han Solo “meghitt” társalgása, na meg az a bizonyos jelenet ott a pultnál, ahol egy fénykard is tiszteletét teszi.

Minifigurák és méretek

Legfőbb figurák: Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Han Solo, Chewbacca, 3-CPO, R2D2, Greedo, Ponda Baba, Dr.Evazan, Garindan és sokan mások.

Méretek: magasság 19cm, szélesség 52cm, mélység (ha nyitott állapotban van) 58cm

Tény, hogy az ára eléggé borsos, de Star Wars rajongóknak kötelező darab, ami tele van egyedi minifigurákkal és a szereplők nagy találkozását is feleleveníti, arról nem beszélve, hogy elképesztő módon hozza az Egy új remény hangulatát és ennek a hitvány alakokkal teli kikötőnek a hangulatát.

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!