Kettő az egyben Porsche, így is nevezhetnénk a Lego Porsche család legújabb üdvöskéjét, ami meglepően jól sikerült és ennek a gyűjtők is hangot adnak. Tényleg nincs okunk panaszra, hiszen már eleve az is egy plusz pont a Lego-nak, hogy a járművet át lehet építeni. Targa vagy Turbo? A kockák a ti kezeitekben vannak, na meg a döntés is. A készletet a VIP tagok február 16-án vásárolhatják meg, mindenki más számára pedig, március 1-én lesz elérhető. A készlet ára $150 lesz és 1.458 db. elemből építhetjük majd fel.

Természetesen nem maradunk ajándék nélkül

A készlet megvásárlásakor korlátozott ideig elérhető lesz egy Porsche tulajdonosi csomag, amely tartalmaz egy pénztárcát, néhány mutatós nyomtatványt és egy tulajdonosi bizonyítványt is. Íme a kép az említett promóciós csomagról.

Turbo & Targa

A Lego építők és a retro járművek kedvelői imádni fogják a készlet kettős építési lehetőségét. Választhattok majd, hogy a klasszikus coupé vagy a cabrio stílus jön-e be leginkább. Fix tetős Turbó, vagy nyitott tetős Targa, ezt majd ti eldöntitek. A készletet Mike Psiaki designer mesternek köszönhetjük, aki elmondta, hogy a legnehezebb döntés az volt, hogy a jármű melyik verzióját készítsék el. Aztán megtervezték a Turbo és Targa verziót is egyetlen egy készletben. Imádjuk! A méreteket a képeken láthatjátok.

Mi lennénk a legboldogabbak, ha a Lego követné ezt a kettő az egyben vonalat, ennél a készletnél ez fantasztikusan sült el, ódákat már nem zengünk tovább róla, azt tegyétek meg ti ha megnéztétek a készlet többi képét!

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!