hétfő, június 21
Home>>Hírek>>LEGO Ninjago: Ninjago City Gardens (71741)
HírekNinjago

LEGO Ninjago: Ninjago City Gardens (71741)

Újra bővül Ninjago City

Trónfosztás minden mennyiségben

Egy katalógus képnek köszönhetően végre szemügyre vehetjük a legnagyobb Ninjago készletet. A képek tegnap este szivárogtak ki és amikor először megláttuk őket, akkor bizony eldobtuk a nunchakuinkat. Az eddigi legnagyobb Ninjago készlettel van dolgunk és nem akármilyen építményeket előzött meg a témán belül és azon kívül is. A harmadik helyen áll a Ninjago City Docks 3.553 elemmel, a második helyen pedig a 4.867 db-os Ninjago City készlet tanyázik. A Ninjago City Gardens a maga 5.685 elemével pedig az élre ugrott a saját témájában, sőt trónfosztás is történt a nagy készleteket illetően, egészen pontosan az Abszol Út készletet előzte meg (5544 db.) és ezzel az 5. helyre kerül a Ninjago szettek új üdvöskéje.

Részletek az új készletről

A szett hivatalosan Február 1-én jelenik meg, de a VIP tagsággal rendelkező vásárlók már Január 14-én beszerezhetik. Azt mondanunk sem kell, hogy egy 5.685 db-os készlet esetében alaposan zsebbe kell nyúlnunk és ez most sem lesz másképp, cirka $399.99 fog kerülni az árnyék harcosok új városrésze.

Minifigurák

A készlet 19 minifigurát tartalmaz, ebbe beleértve egy limitált kiadású, arany színben pompázó Wu Sensei-t is.

Nagyon nem akarunk ódákat zengeni a készletről, hiszen a hivatalos képek egyelőre váratnak még magukra, viszont egy dolog biztos, méghozzá az, hogy grandiózus készletről van szó és bár itt-ott eléggé extrém megjelenéssel bír, gondolunk itt például a toronyra, ennek ellenére azt gondoljuk, hogy nem lóg ki a sorból és jól fog majd illeszkedni ez a szett a Nindzsák városába. Szóval kardokat elő és irány a kert, itt az idő metszeni!