kedd, szeptember 28
Home>>Hírek>>LEGO Ideas 10.000 Seagull Bay Lighthouse Imperial Fortress
HírekIdeas

LEGO Ideas 10.000 Seagull Bay Lighthouse Imperial Fortress

Ismét izgulhatnak a Pirates téma szerelmesei

Mutatós ötlet érte el a 10.000 támogatót az LEGO IDEAS oldalán.  Delusion Brick az ötletgazda, egy világítótornyot és egy erődítményt ötvözött. Így jött létre ez a fantasztikus építmény, amitől okkal retteghetnek a kalózok. Bizony nem véletlenül említettük meg a kalózokat, mivel úgy gondoljuk, hogy ez az ötlet tökéletesen kiegészítené az idén megjelent Pirate Bay szettet, hiszen ebben a császári haditengerészet, bátor katonái kaptak helyet. Delusion Brick ötletét egy korai, egészen pontosan egy 90-es évekbeli system készlet inspirálta, amely az imperial guards nevet viseli. Viszont azt gondoljuk, hogy ez az alkotás, több régi system készletből jött létre, már ami a kialakítását illeti. Többek között ezek a készletek ugrottak be, így elsőre.

A szett alap koncepciója, egy öböl, amelyre egy négyszintes erődítmény épült. Az erődben többek között egy konyha, börtön, híd, illetve három torony is megtalálható, ebből egyik a világítótorony. A másik kettőn pedig, egy-egy ágyú helyezkedik el. A második emeleten egy kis raktár van, ahol a fegyvereket lehet tárolni. Az ötlet 11 minifigurát tartalmaz: 2 kalóz kémet, akik kereskedőknek álcázták magukat, 1 tisztet, 1 kapitányt, 1 képzett katonát, 4 katonát, 1 foglyul ejtett kapitány és a kapitány lányát.

Az alkotás ezzel a következő döntősökhöz csatlakozik: The Mountain WindmillCommunity – Greendale Community CollegeLEGO HeroQuestBrickwest StudiosHouse from UpAnimal Crossing New Horizons: Nook’s CrannyTrabant 601Night at the MuseumFast Food CornerAvatar: The Last AirbenderThe Portal 2 – GLaDOS vs Chell and WheatleyBMW M1 (E26)Caribbean ClipperSheriff’s Safe with Combination Lock31 Minutos T.V. StudioSouthwest 737-800Terry Pratchett’s DiscworldSeasons in Time: CalendarExploratoriumHocus Pocus – Sanderson Sisters’ CottageSchitt’s Creek: The Rosebud MotelGold Rush Mine Train Roller Coaster, és Vincent van Gogh: The Starry Night

A kockamorzsa további infói a témakörben: IDEAS