Belehúzott a Marvel téma

Megérkeztek a hivatalos képek a várva várt Hírharsona Marvel szettről, ami a maga 3.772 darabos elemszámával a legnagyobb Marvel szett lett. A készlet a VIP tagok számára Május 26-án lesz elérhető. Hivatalosan Június 1-én jelenik majd meg és cirka 110000 Ft. lesz. A szett 25 db. minifigurát tartalmaz. Köztük olyan exkluzív minifigurákat is, amelyeket a lego először készített el. Ilyen például, a Fenegyerek, Megtorló, Penge és Tűz Csillag, hogy pár darabot említsünk. A Hírharsona épület 82cm magas, tehát egy igazi óriás szettről van szó.

Az épület öt szintből áll majd! A földszinten a bejárat mellett, rögtön megtalálható lesz egy újságos, a bejárat felett helyezkedik el, Ben Urich és Ron Barney irodája, ezt követi Peter Parker az-az Pókember irodája, végül pedig a szókimondó és nyers J. Jonah Jameson irodája található, aki a Hírharsona főszerkesztője, közvetlen mellette pedig az asszisztensének, Betty Brant-nek dolgozó szobája. Az épület tetején, szinte koronaként díszeleg nagy és piros lego betűkkel a Hírharsona felirat, ami mögött természetesen a new york-i víztározók egyike is helyet kapott és egy antenna torony is! Továbbá az épület oldalán egy hatalmas LED TV is díszeleg, amin éppen Jameson közli az aktuális híreket, a főgonoszokról, na meg persze kedvenc pókunk lejáratására is jut ideje. A készlet tartalmaz még egy new york-i taxit, illetve egy piros-kék pókember járművet is.

Minifigurák

Végszó

Ideje volt már, hogy a Marvel téma valami maradandót alkosson és minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy ez sikerült is, az elmúlt évek csalódásai után, a téma szerelmesei, egy rendkívül részletes és eszméletlenül vagány figuráktól hemzsegő készletet kaptak. Fontos! A szett a képregények vonalát követi, tehát nem a filmes Hírharsonát kaptuk meg, ezt csak mellékesen szúrtuk ide, azoknak akik nem annyira jártasak a témában. Tudjuk az ára egy kicsit húzós, de a fenébe is, mégis csak 25 figurát és közel 4.000 elemet tartalmaz ez az alkotás. Mondanunk sem kell, hogy a Pókember képregények rajongóinak kötelező darab lesz.

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!