kedd, szeptember 28
Home>>Hírek>>LEGO 71741 Ninjago City Gardens
HírekNinjago

LEGO 71741 Ninjago City Gardens

A Ninjago téma 10. évfordulója alkalmából, egy jubileumi készlettel lep meg minket az idén, ez az építmény egyben a legnagyobb Ninjago készlet is lesz. Barangoljuk hát be együtt a Ninjago City új városrészét, irány a KERT!

A készlet a VIP tagsággal rendelkező vásárlók számára január 14-én lesz elérhető, hivatalosan pedig február 1-én jelenik majd meg és 300 Euro-ba fáj majd nekünk. Zsebbe kell nyúlni az biztos, de ez az ár egy 5.685 darabos készletnél egyáltalán nem meglepő. Az elemszámot tekintve a témában még mindig a második helyen áll a Ninjago City szett, egészen pontosan 818 elemmel kevesebb, mint újdonsült trónfosztója. A készlet 19 minifigurát tartalmaz, köztük egy exkluzív, aranyszínű Wu Mestert és annak kutyáját.

A készlet három szintből áll és egy melléképületből. A szettben eléggé nagy hangsúlyt fektetnek a növényekre, erre már a nevéből is rájöhettünk. A főépületbe egy hatalmas fát is beépíthetünk, a tetején pedig egy japáncseresznye díszeleg, ami a rózsafélék családjába tartozó díszfa és japán nemzeti jelképe.

A jubileumi alkotás tele van izgalmas helyiségekkel, ilyen többek között a Ninja irányítószoba, a múzeum, Chen tésztaháza és egy fagylaltozó. Ezen kívül az építmény rengeteg kiegészítőt tartalmaz és rengeteg ihletet merít a Nindzsák gazdag és érdekes történelméből.

A készlet méretei

A hatalmas LEGO készletek esetében sokan kíváncsiak a méretarányokra és itt bizony nem csak az elemszám hanem a méretek is az egekbe törnek. A készlet magassága 73 cm, hosszúsága 44 cm, szélessége pedig 33 cm.

Hatalmas Ninjago város

A Ninjago City Gardens természetesen összeilleszthető az eddig megjelent grandiózus Ninjago készletekkel. (Ninjago City, Ninjago City Docks)

Minifigurák 18+1

Mint azt fentebb is írtuk a készlet 18 minifigurát tartalmaz, köztük egy kutya figurát is: Lloyd, Kai, Zane, Cole, Jay, Nya, Wu, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei and Tito, hogy néhányat említsünk.

Mindent egybe véve azt gondoljuk méltóképpen megünnepelte a 10. évét ez a téma ezzel az elképesztően szép készlettel ami nagyon részletgazdag és rendkívül mutatós, az pedig az i-re a pont, hogy összeilleszthető az előző, nagy Ninjago szettekkel. A figurák is nagyon szépek Wu mester egyenesen szemkápráztató, akik imádják a Ninjago témát vagy a Japán kultúrát azok számára kötelező ez a készlet.