péntek, január 15
Home>>Hírek>>Kezdődik az Online Comic-Con!
HírekPletyka

Kezdődik az Online Comic-Con!

Magyar idő szerint este hat órakor veszi kezdetét az esemény!

A vírushelyzetre való tekintettel idén virtuálisan lesz megtartva az év legnagyobb Comic-Con rendezvénye. Pár nappal ezelőtt már megírtuk, hogy a LEGO nem rendelkezik majd külön panellel, ettől függetlenül jelen lesz az eseményen! Na de lássuk, hogy milyen szetteket kaphatunk a pletykák szerint!

LEGO Super Mario Exclusive

Elvileg kapunk egy Exkluzív Super Mario készletet, ami $20-ba fog kerülni, már a nevét is tudjuk, Toad’s Special Hideaway! A LEGO és a Nintendo nem régen kezdte el az együttműködést, tehát logikus lenne mindkét fél részéről, ha valamivel előállnának. Talán ez a leghitelesebb pletyka mind közül!

A régóta várt D2C Abszol Út készlet is bemutatásra kerülhet az eseményen!

Szintén a logikára hagyatkozva, ezt a szettet is időszerű lenne már lelepleznie és a Comic-Con egy megfelelő alkalom lenne rá! A Wizarding World témában ez lenne a második legnagyobb készlet a 2018-as microscale Roxfort kastély után! A szettből egyébként már két figura kiszivárgott, ezek a Florean Fortescue és Harry Potter minifigurák. Viszont a boltok számát, illetve azt, hogy hány elemből gazdálkodunk még nem tudjuk. Annyit viszont tudunk, hogy borsos ára lesz ugyanis $400-ba fog kerülni a varázslók leghíresebb utcája, ami szeptemberben fog megjelenni! Amennyiben nem leplezik le ezt a szettet, még akkor is számíthatunk a második Harry Potter minifigura sorozat bemutatására. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy a BrickHeadz témában is várható még két figura a varázslók világából, ezek pedig a Hagrid és Csikócsőr figurák lesznek!

LEGO IDEAS PIANO

Egy teaser videót már kaptunk arról, hogy hamarosan bemutatja a LEGO az újabb IDEAS készletét ami nem más lesz mint egy zongora. Általában az ilyen kedvcsinálók után már csak pár napot kell várnunk arra, hogy leleplezzék a teljes készletet, elképzelhetőnek tartjuk, hogy ez is a Comic-Con-on kerül majd bemutatásra!

Nagyon izgatottak vagyunk a következő négy nap miatt, tisztában vagyunk vele, hogy ez egy rendkívüli esemény lesz a koronavírus miatt, de bízunk abban, hogy sok érdekes dolgot mutatnak majd meg nekünk és ha ez így lesz, arról természetesen mi is beszámolunk majd!

A kockamorzsa további hírei: Klikk ide!