Leírások érkeztek az idei City Farm készletekről

Egészen pontosan három készletről. Kezdjük a legkisebbel!

60344: Tyúkól

A készlet 101 darabból áll, három fehér és egy aranytyúkot tartalmaz majd. A szettben felépíthetünk egy kis tyúkólat, aminek a teteje piros lesz. A tyúkól oromzatán pedig egy kicsi aranyozott tyúk díszeleg majd. Szintén lesz a szettben még egy kicsi quad is, amelynek a hátsó részén lesz egy tároló, ahová a figura a tojásokat teheti és elszállíthatja őket a farmra.

60346: Farm Állatokkal

A készletben egy kis üvegházat építhetünk majd fel és egy csűrt, amelyben egy kis traktort is elhelyezhetünk, a szett 230 darabos lesz és három minifigurát tartalmaz. Természetesen ebben is lesznek majd állatok. 1db. tehén, ami fekete-fehér lesz, továbbá lesz még benne, egy juh, egy bárány, egy disznó, egy malacka ( új öntéssel ) és végül egy kis borjú ( új öntéssel ).

60345: Zöldésgszállító Teherautó

A szettben egy kis teherautót építhetünk majd fel, amelynek a tetején egy répa díszeleg. Kapunk még a készletben egy kis mezőt, amelyen kukoricák és répák teremnek, három figurát tartalmaz majd és egy fehér nyulat. A hivatalos elemszám, 310 db.

Végszó: Sajnos a képekre még várnunk kell, de így első olvasásra egészen bíztatónak tűnnek ezek a szettek. Ami egy picit aggodalomra ad okot, azok az elemszámok, viszont így legalább nem lesznek olyan drágák a szettek és akár többet is érdemes lesz majd beszerezni belőlük, hogy alaposan benépesítsük lego farmunkat.

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!