hétfő, június 21
Home>>Harry Potter>>Ez az út még nincs befejezve!
Harry PotterPletyka

Ez az út még nincs befejezve!

Bevins Bricks youtuber, megbízható forrásra hivatkozva elhintette, hogy hamarosan bővíthető lesz az idei Abszol Út készlet. A gigantikus építményhez, további két épületet csatlakoztathatunk majd, az egyik természetesen az idei nagy hiányzó, a Gringotts Bank lesz, a másik épületet nem nevezte meg, de valószínűleg a Borgin&Burkes boltot fogjuk még megkapni, tehát azt a két hiányzó épületet, amelyek Ollivander boltja mellett a 2011-es Abszol Út szettben jelen voltak. A készletek 2021 első felében jelennek meg, ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor elvileg rögtön év elején a szó legszorosabb értelmében, Január 1-én. Mi azért erre nem vennénk mérget, de ha így is lesz, annak csak örülni fogunk. Természetesen most is, mint minden pletykánál szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy ne vegyétek készpénznek a dolgot, nehogy a végén csalódás érjen benneteket, a magam részéről csak annyit mondhatok, hogy nyomon szoktam követni Daryl információit és nem szokott mellélőni.

Mit várhatunk ettől a két épülettől?

Ugyanolyan részletességet, mint a többitől. Legalábbis ezt reméljük, hiszen a Gringotts Banknak kellene lennie eleve az Abszol Út ékkövének. Minifigurákról egyelőre nem is érdemes beszélni egyelőre. Azt viszont leszögezhetjük, hogy koboldokat biztos, hogy kapni fogunk és abban is biztosak lehetünk, hogy több mint két szinttel rendelkezik majd a varázslók bankja, na és bízunk abban, hogy azt a bizonyos sárkányt sem fogják kispórolni belőle, ahogy a széfeket sem! Nagyon nagy a potenciál van benne és az eddigi WW szetteket látva, egy cseppet sem aggódunk.

Ami a Borgin&Burkes üzletet illeti, itt természetesen a tulajdonos minifigurájára számíthatunk, az-az Borgin-ra, aki a Titkot Kamrája bővített változatában egy kevés ideig szerepelt, pár szót váltott Lucius Malfoy-al. A szett valószínűleg a Zsebkoszközben kap majd helyet, aminek a kis sikátor részét már az Abszol Út készletben felépíthettük. Vagy a Cikornyai és Paca, vagy pedig Weasley-ék boltja mögött fog elhelyezkedni. Az építménytől magától elődjéhez hasonlóan, komor hangulatot várunk, amelyben mindenféle, sötét varázstárgy megtalálható lesz.

Bármikor is érkezzenek ezek az alkotások, mi már nagyon várjuk őket és ha a vártnál később jelennek majd meg az sem probléma. A lényeg az, hogy hozzák a kötelezőt!