Kockamorzsa

Vintage taxi 40532

A megkésett ajándék

A csibész luxusautója

Akik a tegnap esti órákban még velünk tartottak, azok már olvashatták a hírt, miszerint ajándék szettet ad a lego a Boutique Hotel készlethez! Egy retro taxit építhetünk majd fel, amelyhez a tavalyi, moduláris épületnek, a 10278: Rendőrségnek az egyik figuráját kapjuk meg. Ő a fánk tolvaj, egy táskával és egy jóízű, elcsent fánkkal a kezében.

Az ajándék készletünk tehát egy kicsi, fekete taxi, amely 163 db. elemből áll és egy minifigurát tartalmaz. A GWP január 28-tól lesz elérhető és 200 Euro-t meghaladó, vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén lehet majd hozzájutni. A szettben megtalálható még egy kis várakozó terület, egy kukával és egy lámpával (gondoljuk, hogy ez az). Kicsit késve kapjuk meg ezt az ajándékot, véleményünk szerint bölcsebb lett volna, ha a Boutique Hotellel párhuzamosan érkezik. Sajnos most már nem lehet úgy előre látni a dolgokat, ahogy ezelőtt, hiszen a lego búcsút intett a havi rendszerességgel megjelenő lego naptáraknak. A doboz külalakjára még kitérnénk, ahogy láthatjátok az alsó része egy az egyben olyan zöld színű, mint a Boutique Hotel doboza, ezzel jelzi a lego, hogy ez a kicsi készlet az idei moduláris szetthez tartozik.

Megosztom a Facebookon:

LEGO® FAIR PLAY IRÁNYELVEK

A LEGO® a LEGO Group védjegye, amely nem szponzorálja, nem engedélyezi és nem támogatja ezt a weboldalt. Bővebben: Fair Play Policy

Kapcsolat

info@kockamorzsa.hu

YouTube

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!