Kockamorzsa

40517 Vespa GWP

Jön egy kicsi is

Az olaszok robogója

Holnap délután hivatalosan is bemutatják az új Creator Vespa készletet, amit már láthattatok az oldalunkon. Voltak olyan szerencsés emberek, akik már felépíthették a szettet. Ilyen volt például Ethan Bates is, akinek az első jó minőségű és részletgazdag képeket köszönhetjük a szettel kapcsolatban. Akik esetleg lemaradtak volna a képekről, azok itt most megtekinthetik.

Ami viszont a lényeg, hogy nem maradunk ajándék szett nélkül, hiszen ha megvásároljuk a nagyot, akkor kapunk egy kis piros vespa-t a nagy készlet mellé. Természetesen erről is vannak már képeink. Nagyon pofás kis GWP szett lett, a doboz dizájn is fenomenális, szóval érdemes lesz beruházni a nagyra.

A hivatalos bemutató tehát holnap délután lesz, talán a lego italy hivatalos oldala is közvetíti majd a vespa leleplezését, amivel megint elkésett a lego. A 10298: Vespa, március 1-én jelenik meg és $100-ért tudjuk majd beszerezni, az 1.106 darabból álló készletet.

Megosztom a Facebookon:

LEGO® FAIR PLAY IRÁNYELVEK

A LEGO® a LEGO Group védjegye, amely nem szponzorálja, nem engedélyezi és nem támogatja ezt a weboldalt. Bővebben: Fair Play Policy

Kapcsolat

info@kockamorzsa.hu

YouTube

Liked it? Take a second to support Milos on Patreon!